PLAN

I

ANALYZE

I

MONITOR

A klasszikus könyvelői szolgáltatásokon – könyvelés, bérszámfejtés, TB és adó ügyintézés – túl, egyre növekvő igény mutatkozik a vállalkozások részéről kiszervezett pénzügyi szolgáltatások iránt is. Ez új üzleti lehetőséget teremt a könyvelő cégek számára, hiszen a napi üzletmenet jellemzően adminisztratív támogatásán túl, magasabb komplexitású és értékű pénzügyi és kontrolling szolgáltatások nyújtásával is támogathatják ügyfeleiket. Az OPTAPLANx rendszer használatával a könyvelő cégek tovább bővíthetik szolgáltatási portfóliójukat, és újfajta, értéknövelt szolgáltatásokat kínálhatnak ügyfeleiknek.

Az OPTAPLANx rendszer könyvelő cégek számára kiemelten fontos képességei:

Rugalmasan követi a gazdálkodó egység üzleti modelljét – a rendszer alkalmazkodik a vállalkozás működési modelljéhez, legyen az szolgáltatás alapú, termelő, kereskedő, vagy ezek bármilyen kombinációja.

Kifinomult döntéstámogatást biztosít – az ún. „Dashboard” funkció egy fő driver-ek mentén paraméterezhető felületen teszi lehetővé a különböző üzleti terv verziók hatásainak elemzését, illetve azok összehasonlítását. A könnyen értelmezhető és prezentálható diagramok és táblázatok segítik az egyes szcenáriók közötti választást, a „What if…” elágazások, forgatókönyvek hatásainak vizsgálatát.

Illeszthető más informatikai rendszerekhez – az OPTAPLANx automatikusan generált MS Excel sablonok használatával adat export és importra képes, amin keresztül bármilyen ügyviteli vagy könyvelő rendszerhez illeszthető. E mellett akár közvetlen adatkapcsolat is kialakítható harmadik feles rendszerekkel, ahonnan átvehet tény adatokat, így a vállalkozás kialakult működési környezetébe gyorsan beilleszthető.

Nem igényel beruházást – a rendszer felhő alapú architektúrája nem igényel költséges informatikai beruházásokat, sem a hardver, sem a szoftver tekintetében, használata költséghatékony, havi díjas alapon lehetséges.

Workflow működést támogat – a könyvelő cég és az ügyfél közötti workflow alapú együttműködést tesz lehetővé.

Tudjon meg még többet az OPTAPLANx

professzionális tervezési, elemzési és kontrolling funkcióiról!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és készséggel segítünk kihívásai megoldásában!

Honlapunk optimális működése és webanalízis céljából sütiket használunk. A sütik használatáról bővebb információt talál Adatvédelmi Tájékoztatónkban. MEHET