PLAN

I

ANALYZE

I

MONITOR

Minden sikeres START-UP életében eljön a pillanat, amikor a növekedéshez külső forrás bevonására van szükség. Az idegen tőke megjelenése azonban egészen új kihívásokat hoz magával az alapítók számára: üzleti és jogi átvilágítás, formalizált stratégia alkotás és üzleti terv készítés, cégértékelés és végül, de nem utolsó sorban monitoring, vagyis rendszeres és részletes beszámolás a befektetők felé. 

A tőkebevonás folyamata nem egyszer bonyolult és magában hordozza a START-UP cégekre leselkedő legnagyobb veszélyt: az operációs fókusz elvesztését! Segítünk, hogy az Ön cége ezt el tudja kerülni.

Az OPTAPLANx rendszer és a kifejezetten START-UP cégek számára kialakított tanácsadási szolgáltatásaink támogatást nyújtanak a tőkebevonási folyamat elejétől egészen a monitoring fázisig. 

Miért jó egy start-up számára az OPTAPLANx rendszer használata?

Rugalmasan követi a vállalkozás üzleti modelljét – a rendszer alkalmazkodik a vállalkozás működési modelljéhez, legyen az szolgáltatás alapú, termelő, kereskedő, vagy ezek bármilyen kombinációja.

Gyorsan bevezethető – a rendszer néhány hét alatt bevezethető, csupán a cég működési struktúráját kell leképezni az előre felépített, paraméterezhető logikában. A rendszer használata egyszerű, a felhasználók oktatása néhány nap alatt elvégezhető.

Illeszthető más informatikai rendszerekhez – az OPTAPLANx automatikusan generált MS Excel sablonok használatával adat export és importra képes, amin keresztül bármilyen ügyviteli vagy könyvelő rendszerhez illeszthető. E mellett akár közvetlen adatkapcsolat is kialakítható harmadik feles rendszerekkel, ahonnan átvehet tény adatokat, így a vállalkozás kialakult működési környezetébe gyorsan beilleszthető.

Professzionális monitoring és riporting funkciók - a befektetők felé professzionális adatszolgáltatást tesz lehetővé az üzleti terv megvalósításáról, miközben az ezzel kapcsolatos adminisztrációs terhek jelentősen csökkennek.

Nem igényel beruházást – a rendszer felhő alapú architektúrája nem igényel költséges informatikai beruházásokat, sem a hardver, sem a szoftver tekintetében, használata költséghatékony, havi díjas alapon lehetséges.

Kifinomult döntéstámogatást biztosít – az ún. „Dashboard” funkció egy fő driver-ek mentén paraméterezhető felületen teszi lehetővé a különböző üzleti terv verziók hatásainak elemzését, illetve azok összehasonlítását. A könnyen értelmezhető és prezentálható diagramok és táblázatok segítik az egyes szcenáriók közötti választást, a „What if…” elágazások, forgatókönyvek hatásainak vizsgálatát.

Tudjon meg még többet az OPTAPLANx

professzionális tervezési, elemzési és kontrolling funkcióiról!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és készséggel segítünk kihívásai megoldásában!

Honlapunk optimális működése és webanalízis céljából sütiket használunk. A sütik használatáról bővebb információt talál Adatvédelmi Tájékoztatónkban. MEHET