PLAN

I

ANALYZE

I

MONITOR

Ahogy fejlődik egy vállalkozás, úgy válik a működése egyre komplexebbé. Növekszik a bizonytalansági változók száma, a kezdetekben még működő “minden itt van a fejemben” megközelítés nem tartható tovább. 

A vállalat működésével, üzleti környezetével kapcsolatos bizonytalanság megszűntetésére még nincs megoldásunk, de a különböző forgatókönyvek tervezésére, elemzésére és a megalapozott felsővezetői döntések támogatására van.

Az OPTAPLANx professzionális üzleti tervező, elemző, döntéstámogató és kontrolling rendszer KKV-k számára nyújt vállalatirányítási támogatást. 

Az OPTAPLANx rendszer KKV-k számára kiemelten fontos képességei:

Rugalmasan követi a vállalkozás üzleti modelljét – a rendszer alkalmazkodik a vállalkozás működési modelljéhez, legyen az szolgáltatás alapú, termelő, kereskedő, vagy ezek bármilyen kombinációja.

Gyorsan bevezethető – a rendszer néhány hét alatt bevezethető, csupán a cég működési struktúráját kell leképezni az előre felépített, paraméterezhető logikában. A rendszer használata egyszerű, a felhasználók oktatása néhány nap alatt elvégezhető.

Kifinomult döntéstámogatást biztosít – az ún. „Dashboard” funkció egy fő driver-ek mentén paraméterezhető felületen teszi lehetővé a különböző üzleti terv verziók hatásainak elemzését, illetve azok összehasonlítását. A könnyen értelmezhető és prezentálható diagramok és táblázatok segítik az egyes szcenáriók közötti választást, a „What if…” elágazások, forgatókönyvek hatásainak vizsgálatát.

Illeszthető más informatikai rendszerekhez – az OPTAPLANx automatikusan generált MS Excel sablonok használatával adat export és importra képes, amin keresztül bármilyen ügyviteli vagy könyvelő rendszerhez illeszthető. E mellett akár közvetlen adatkapcsolat is kialakítható harmadik feles rendszerekkel, ahonnan átvehet tény adatokat, így a vállalkozás kialakult működési környezetébe gyorsan beilleszthető.

Nem igényel beruházást – a rendszer felhő alapú architektúrája nem igényel költséges informatikai beruházásokat, sem a hardver, sem a szoftver tekintetében, használata költséghatékony, havi díjas alapon lehetséges.

Tudjon meg még többet az OPTAPLANx

professzionális tervezési, elemzési és kontrolling funkcióiról!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és készséggel segítünk kihívásai megoldásában!
 

Honlapunk optimális működése és webanalízis céljából sütiket használunk. A sütik használatáról bővebb információt talál Adatvédelmi Tájékoztatónkban. MEHET